Με ομαλότητα και χωρίς προβλήματα χτύπησε το κουδούνι σε όλα τα Λύκεια του Δήμου Διονύσου τη Δευτέρα 11 Μαΐου, για τους μαθητές της Γ’ Τάξης που δίνουν φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις. 

Κατά την πρώτη ημέρα, διαπιστώθηκε τόσο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Καρυστινό όσο και τον Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Νίκο Παπαδόπουλο, η εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την προφύλαξη της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Διονύσου.

Η διοίκηση του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες κεντρικές υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα, τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και τους Διευθυντές των Σχολείων, εξασφάλισε την έγκαιρη προετοιμασία των σχολικών κτιρίων, τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους καθώς και την προμήθεια αντισηπτικών.
Το βλέμμα στρέφεται πλέον στην επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, οπότε αναμένεται να λειτουργήσουν οι υπόλοιπες Τάξεις του Λυκείου και τα Γυμνάσια του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε ικανοποιημένος για το ομαλό άνοιγμα των Λυκείων του Δήμου Διονύσου και ευχήθηκε καλή υπόλοιπη σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές που επέστρεψαν στα θρανία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.