Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την καταγγελία που έγινε ότι στον νεαρό γκολκίπερ του Άρη έγινε απόπειρα δωροδοκίας πριν από το Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο Σιαμπάνης κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και το απόγευμα της Τετάρτης (16/12) ξέσπασε μέσω instagram μετά τη δημοσιοποίηση των συμβολαίων του σε Ολυμπιακό και Άρη από τον ΠΑΟΚ, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ομοσπονδία.

Αφού ανέφερε πως «δεν θα λυγίσω», έστειλε μήνυμα πως «σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου».


Η ανάρτηση του Μάριου Σιαμπάνη

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου, αντί να με προστατεύσει, να δίνει τα συμβόλαιά μου για να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;


Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.


Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά, και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι' αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ".


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.