Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 143 οικογένειες των κάτωθι προϊόντων :

αφρόλουτρο (1 λίτρο)

βρεφικές πάνες

καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης (1 λίτρο)

μωρομάντηλα (60 τμχ)

οδοντόβουρτσα

οδοντόκρεμα (75 ml)

σαμπουάν (400 ml)

σαπούνι (100 gr)

σερβιέτες

σκόνη πλυντηρίου (2 kg)

υγρό πιάτων (500 ml)


Επιπροσθέτως, για τις ανάγκες ατόμων σε καθεστώς αστεγίας:

κουβέρτες

σάκοι μεταφοράς

υπνόσακοι

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών  που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και για αυτό τον μήνα είχαμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά και άτομα που βρίσκονται σε καθεστώς αστεγίας,  μέσα από τη συμμετοχή στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και τη χρηματοδότηση του  ΤΕΒΑ. Ως Δήμος συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και συνεργασία για να συμπαρασταθούμε σε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.