Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου όλες τις ημέρες της επόμενης εβδομάδας. Έτσι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) σε πεζούς την Δευτέρα 24/5 από τις 10:00 έως τις 14:30 στην Πλατεία Κων. Τσομπάνογλου στη Μενεμένη (πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής), την Τρίτη 25/5 από τις 10:00 έως τις 14:30  στο ισόγειο του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου Αμπελοκήπων (Μεγ. Αλεξάνδρου 24), την Τετάρτη 26/5 από τις 10:00 έως τις 14:30 στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι) ενώ την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Μαΐου  από 10:00 έως 14:30 θα πραγματοποιηθούν rapid test μέσα από αυτοκίνητο (drive through) στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το δελτίο ταυτότητάς τους και να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Επίσης υπενθυμίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» την Τετάρτη 26/5 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου (Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, 2ος όροφος) από τις 9π.μ. έως τη 1:00μ.μ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.