Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις πρώτες του τοποθετήσεις ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του PAO TV, εκφράζοντας τη χαρά του για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον στόχο του να δημιουργήσει μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας τις συνθήκες για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο PAO TV:

-Για το πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, 13 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα:

«Σίγουρα έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ’ τις αρχές του 2008, όταν ουσιαστικά ψάχνοντας για νέες προκλήσεις σαν προπονητής έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από 13 χρόνια επιστρέφω ξανά, εκεί που πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια (σ.σ. εννοεί την Ελλάδα) και σαν ποδοσφαιριστής και ξεκινώντας ουσιαστικά και την προπονητική μου καριέρα. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ήμουν μακριά, αλλά παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό και είμαι χαρούμενος. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω τώρα κι αναλαμβάνω μία ομάδα με τόσο μεγάλη Ιστορία και τόσο μεγάλο αριθμό φιλάθλων και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

-Για το γεγονός ότι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό σε μία ιδιαίτερη στιγμή του και ποιες είναι οι σκέψεις του:

«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια πέρασε διάφορες φάσεις και το σκεπτικό μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι, είτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε την Ευρώπη».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.