Επβλητική σε όγκο η συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραϊκό Σύνδεσμο


Νέα μηνύματα αισιοδοξίας στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο Πειραιάς και η κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Σνδέσμου



Στελέχη πρώτης γραμμής και απλοί Πειραιώτες ψηφοφόροι της ΝΔ έδωσαν βροντερό παρών στο
κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Πειραιώτης Πρόεδρος της ΕΣΕΕ μεΧανιώτικη καταγογή  Βασiλης Κορκίδηςο οποίος ήταν από τους πρώτους που στήριξαν ανοιχτά την υποψηφιότητα Μητσοτάκη υπογράφοντας τη μάλιστα, προλόγισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη δωρίζοντας του μια εικόνα του Πολιούχου της πόλης Αγίου Σπυρίδωνα.



Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος για άλλη μία φόρα έπεισε με τις ξεκάθαρες θέσεις του και το όραμα του για τη Νέα Δημοκρατία. Μεγάλο ενθουσιασμό και παρατεταμένο χειροκρότημα απέσπασε όταν ανέφερε ότι είναι υπερήφανος για το όνομα του, για το ότι το 28% είναι πολύ λίγο για ένα μεγάλο κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία και στο ότι θέλει να κάνει ξανά υπερήφανο τον Νεοδημοκράτη που ανήκει σε αυτό το κόμμα.Τέλος ζήτησε την ψήφο των παρευρισκομένων και την αθρόα προσέλευση στις κάλπες όχι μόνο για να γίνει πρόεδρος του κόμματος αλλά για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση




Το παρών έδωσαν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στον Πειραιά τα οποία και στηρίζουν ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτή τη διαδικασία.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους,  Γιώργο Σιγάλα,Τάσο Κάρλε,Γιάννη Μαστρονικόλα,Κυριάκο Μανωλάκου, Κυριάκο Σίγαλακο, τους Αντιδημάρχους Αλέξανδρο Αργουδέλη, Κορίνα Λαουλάκου,Τάκη Κουβάτσο συνοδευόμενο από τον αδερφό του Γιάννη, Κώστα Γκαβέρα, Εύα Ζαχιώτη, αλλά και από τη Β Πειραιά τους Γιάννη Διάκο, Ηλία Μάκρα, Νίκο Μονέο και Γιώργο Μαρτίνο.

Στη συγκεκριμένη συγκέντρωση μαζικής προσέλευσης, παρέστη ο Γιάννης Βουτσινάς με το επιτελείο του και εκδήλωσε την αμέριστη στήριξη του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Επίσης οι Γιώργος Κλαδάκης, Νίκος Ζουρντός, Νίκος Καλογήρου, Τάσος Μαρκαριάν, Χρήστος Φόης, Λεωνίδας Σπάλας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Θεοδώρα Αρβανιτάκη, Σαράντος Ευσταθόπουλος, Καννέλος Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Χαριλάου, Γιώργος Δμαντόπουλος, Νίκος Πλατανησιώτης, Αγρανιώτης Μιχάλης, Πετρόπουλος Παναγιώτης και Φουσκίδης Θανάσης.


Το παρών έδωσαν και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος ο οποίος στηρίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη όπως και ο Σπύρος Σπυρίδων.


Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά τα θλιβερά γεγονότα στη Γαλλία και το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό, δύο παράγοντες που αναμφίβολα αποτρέπουν την μαζική προσέλευση, παραδόξως αφυπνίστηκαν παραδοσιακές υγιείς δυνάμεις του Πειραιά. Το paradimotika.gr θα επανέλθει με εκτενέστερο ρεπορτάζ και θα ανακαλύψει τον υπεύθυνο.     




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.