Στη δημοσιότητα, κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 80χρονου ιερέα που συνελήφθη στις 11 Μαΐου στον Βόλο για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για τον:
α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 17-07-1938 στην Καρδίτσα.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δέκα όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της υπόθεσης
Η σύλληψη του ηλικιωμένου ιερέα, στον Άναυρο Μαγνησίας Βόλου, έγινε την ώρα που ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε ένα 11χρονο κοριτσάκι με τις «ευλογίες» της 30χρονης Βουλγάρας μητέρας του. Μάλιστα, αν και έχει τεθεί σε αργία και στη συνέχεια καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη, ο 80χρονος εξακολουθούσε να φοράει ράσα. Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που γνώριζε το βεβαρημένο ιστορικό του με παρενοχλήσεις σε γυναίκες και παιδιά, θεώρησε ύποπτη μία συνάντηση που είδε τυχαία στο κέντρο του Βόλου, με το 11χρονο κοριτσάκι και την 30χρονη Βουλγάρα μητέρα του, γι’ αυτό και τον ακολούθησε. 
Όταν η αλλοδαπή γυναίκα αποχώρησε, ο ιερέας μαζί με την ανήλικη κατευθύνθηκαν σε ερημική παραλία κοντά στον Βόλο, όπου τελικά συνελήφθη με κατεβασμένα τα παντελόνια, ενώ ζητούσε από την ανυπεράσπιστη μικρούλα να τον ακουμπήσει στα απόκρυφά σημεία του! Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 10 όχι όμως και τα 15 έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση. 
Σε βάρος της 30χρονης Βουλγάρας ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου, καθώς εν γνώσει της ο ηλικιωμένος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης της δίνοντάς της μικροποσά, όμως αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.